Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden voor zwartehandschoenen.nl

 

Artikel 1 - Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder:

zwartehandschoenen.nl: De webwinkel die wordt beheerd door Flevopack BV.

Klant: De natuurlijke persoon of rechtspersoon die een overeenkomst aangaat met zwartehandschoenen.nl.

Overeenkomst: De overeenkomst tussen zwartehandschoenen.nl en de Klant.

 

Artikel 2 - Toepasselijkheid

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten tussen zwartehandschoenen.nl en de Klant.

De Klant wordt geacht akkoord te gaan met deze algemene voorwaarden bij het plaatsen van een bestelling.

 

Artikel 3 - Prijzen en Betaling

Alle prijzen vermeld op de website van zwartehandschoenen.nl zijn inclusief btw, tenzij anders aangegeven.

Betaling dient te geschieden via de betaalmethoden die worden aangeboden door zwartehandschoenen.nl, waaronder betaling via Ideal.

zwartehandschoenen.nl behoudt zich het recht voor om de prijzen op elk moment te wijzigen.

 

Artikel 4 - Levering

zwartehandschoenen.nl zal de bestelling met zorg en zo spoedig mogelijk leveren op het door de Klant opgegeven adres.

De levertijd kan variëren en is afhankelijk van de beschikbaarheid van de producten.

zwartehandschoenen.nl is niet aansprakelijk voor vertragingen in de levering die buiten haar controle vallen.

 

Artikel 5 - Retourvoorwaarden

De Klant heeft het recht om binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden.

De Klant dient zwartehandschoenen.nl op de hoogte te stellen van de ontbinding van de overeenkomst via zwartehandschoenen@hotmail.com

Het product dient in de originele verpakking en in ongebruikte staat te worden geretourneerd.

De kosten voor het retourneren zijn voor rekening van de Klant, tenzij anders overeengekomen.

zwartehandschoenen.nl zal het aankoopbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van de geretourneerde producten terugbetalen.

Producten die specifiek voor de Klant zijn vervaardigd of gepersonaliseerd, zijn uitgesloten van het retourrecht.

 

Artikel 6 - Klachten

Eventuele klachten over producten of diensten dienen binnen 14 dagen na ontdekking schriftelijk aan zwartehandschoenen.nl te worden gemeld.

zwartehandschoenen.nl zal de klacht zo spoedig mogelijk behandelen en contact opnemen met de Klant voor een oplossing.

 

Artikel 7 - Aansprakelijkheid

zwartehandschoenen.nl is niet aansprakelijk voor schade die is ontstaan door onjuist gebruik van de geleverde producten.

De totale aansprakelijkheid van zwartehandschoenen.nl is beperkt tot het bedrag dat door de Klant is betaald voor het betreffende product of de betreffende dienst.

Artikel 8 - Intellectuele Eigendom

Alle intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de website en de producten behoren toe aan Zwartehandschoenen.nl

 

Artikel 9 - Toepasselijk Recht en Geschillen

Op deze algemene voorwaarden en de overeenkomst is het Nederlands recht van toepassing.

Geschillen tussen zwartehandschoenen.nl en de Klant zullen worden voorgelegd aan de bevoegde rechter in Lelystad.

 

Artikel 10 - Wijzigingen

zwartehandschoenen.nl behoudt zich het recht voor om deze algemene voorwaarden op elk moment te wijzigen.

De gewijzigde voorwaarden zullen van kracht zijn vanaf het moment van publicatie op de website van zwartehandschoenen.nl.

Chad de Jong - Maestro ink

Ik ben ontzettend tevreden met mijn aankoop bij zwartehandschoenen.nl! De kwaliteit van de handschoenen is top en de prijs is zeer redelijk. In mijn tattoo shop zijn deze handschoenen onmisbaar bij het zetten van tattoos en piercings. Ze zitten comfortabel en bieden de bescherming die ik nodig heb. Ik waardeer de duurzaamheid en het gemak van deze handschoenen enorm. De service van zwartehandschoenen.nl was ook uitstekend, snel en efficiënt. Ik zal zeker blijven bestellen bij hen voor al mijn handschoenenbehoeften. Kortom, een absolute aanrader voor iedereen in de tattoo-industrie!” Groeten Maestro Ink

Joaquin Bomas - Wonderschoon Twente

Als schoonmaakbedrijf dat zich richt op kantoren en bedrijfspanden, vertrouwen we dagelijks op de handschoenen van zwartehandschoenen.nl. Deze handschoenen bieden niet alleen een perfecte pasvorm en comfort, maar zijn ook duurzaam, waterdicht en ademend. Ze zijn onmisbaar tijdens onze schoonmaakwerkzaamheden, vooral bij het reinigen van sanitair. Kortom, zwartehandschoenen.nl levert handschoenen van hoge kwaliteit die perfect aansluiten bij de eisen van onze branche. Sterk aanbevolen voor elk schoonmaakbedrijf. Ook is het product top voor mijn cardetailing werkzaamheden. Als professioneel auto-detailer vertrouw ik al geruime tijd op de handschoenen van zwartehandschoenen.nl voor mijn dagelijkse werkzaamheden. Deze handschoenen bieden de perfecte pasvorm en comfort, waardoor ik me volledig kan concentreren op het leveren van hoogwaardige resultaten bij het schoonmaken van auto's. Wat deze handschoenen echt onderscheidt, is hun ademend vermogen en waterdichtheid, waardoor ik zelfs tijdens lange werkdagen niet in mijn handschoenen zweet en beschermd blijf tegen vuil en vocht. Of ik nu bezig ben met het poetsen van interieurs of het polijsten van lak, deze handschoenen zijn mijn onmisbare metgezel geworden. Ik kan ze dan ook ten zeerste aanbevelen aan elke autodetailer die op zoek is naar betrouwbare en comfortabele handbescherming.

Raquel - All perfectly pierced

Na een snelle test meteen overtuigd! De handschoenen zijn dun (op een goede manier) maar ook super sterk. Met piercen wil je gevoel houden in de vingertoppen en ook een goede grip voor het hanteren van kleine sieraden. Dat is precies wat deze handschoenen bieden. Onze voorkeur ging normaal gesproken naar latex maar deze handschoenen zijn de beste variant die we zijn tegengekomen in nitrile. Compleet veilig te gebruiken bij klanten met een eventuele latex allergie. Daarnaast is de prijs ook buitengewoon laag vergeleken met andere merken. Helemaal top!

Paulien Meendering - PM nails

Ik ben erg tevreden over de nitrile handschoenen van zwartehandschoenen.nl.Ik werk als nagelstyliste en hierbij is het erg belangrijk dat je goede handschoenen gebruikt. De handschoenen van zwartehandschoenen.nl  beschermen mijn handen erg goed. De meeste
handschoenen scheuren snel door het vijlen, dit gebeurd niet met deze handschoenen. Ze zitten goed om mijn hand heen en geven veel grip. Mijn handen kunnen vaak niet goed tegen de meeste handschoenen. Ze worden erg droog, maar met de handschoenen van zwartehandschoenen.nl gebeurde dit niet. Ik raad dan ook deze handschoenen aan iedereen aan. Ook de service van zwartehandschoenen.nl is
super. Ze reageren snel op je mails en ook de bestelling is snel binnen. Het is
echt waar voor je geld!