Veilig en allergievrij werken in de horeca

Als je in de horeca werkt, dan is voedselveiligheid een belangrijk onderwerp. Het schoon houden van de werkruimte, regelmatig handen wassen en het dragen van handschoenen zijn essentieel. Maar welke handschoenen zijn nu eigenlijk geschikt? Wij vertellen je het graag!

De handschoenen van Zwartehandschoenen.nl hebben een CE-markering, wat betekent dat ze voldoen aan alle EU-eisen voor veiligheid, gezondheid en milieubescherming. Hiermee kun je de lekkerste gerechten bereiden en de meest verfrissende drankjes serveren, terwijl je tegelijkertijd je eigen huid beschermt tegen irritatie. 

4-gram nitril zwarte handschoenen

Veel handschoenen worden gemaakt van latex, oftewel natuurrubber, wat allergische reacties kan veroorzaken. Dit wil je uiteraard vermijden op de werkvloer. De handschoenen van Zwartehandschoenen.nl zijn gemaakt van 100% synthetisch nitrile, waardoor ze allergievrij zijn. Bovendien zijn ze niet van soft nitril, maar van 4-gram nitril. Dit maakt ze steviger en minder snel scheurend, wat ze perfect maakt voor intensief gebruik in de horeca.

Professionele handschoenen

Iedereen is anders, en gelukkig maar! Zwartehandschoenen.nl heeft daar rekening mee gehouden en daarom zijn de handschoenen verkrijgbaar in verschillende maten, van XS tot XL. Daarnaast kun je kiezen uit twee kleuren, zwart en blauw. De zwarte kleur draagt bij aan een professionele uitstraling, voor welke kleur ga jij?

Stevig en beschermend

In de keuken kom je vaak in aanraking met vetten en oliën. De nitrile handschoenen van Zwartehandschoenen.nl zijn hiertegen bestand. Dankzij het sterke materiaal kun je met verschillende voedingswaren werken zonder de handschoenen telkens te moeten vervangen. Dit zorgt voor een efficiënte en hygiënische werkomgeving. Ook hebben de handschoenen geruwde vingertoppen, dit geeft extra grip en vertrouwen. Wel zo handig als je werkt met veel glaswerk.

Bestel nu!

Bescherm je handen en zorg ervoor dat je voldoet aan de voedselveiligheidsvoorschriften. Bestel vandaag nog je 100% synthetisch nitrile handschoenen via de webshop van Zwartehandschoenen.nl. Ze zijn stevig, allergievrij en beschikbaar in verschillende maten en kleuren. En profiteer van de snelle levering!