Comfort en Veiligheid: ontdek 100% synthetisch nitril handschoenen voor tatoeëerders

Als tatoeëerder kom je dagelijks in contact met mensen en is hygiëne cruciaal. Het is niet alleen belangrijk voor de klant, maar ook voor jezelf. Je wilt je handen beschermen tegen verschillende middelen en vloeistoffen die de huid kunnen irriteren. Bij Zwartehandschoenen.nl koop je de meest comfortabele handschoenen, speciaal ontworpen voor tatoeëerders en PMU artist.

De handschoenen zijn verkrijgbaar in twee kleuren: zwart en blauw. De zwarte handschoenen bieden naast een professionele uitstraling nog meer voordelen. Verf- en bloedvlekken vallen minder op, waardoor je je beter kunt concentreren op je werk en het voor de klant er minder ernstig uitziet. Bovendien zijn de handschoenen beschikbaar in verschillende maten, van XS tot XL, zo is er voor iedereen een passende maat.

Allergievrije handschoenen

Een belangrijk aspect van deze handschoenen is dat ze allergievrij zijn. Als je je handen wilt beschermen zonder je huid te irriteren, zijn deze handschoenen ideaal. Ze zijn gemaakt van 100% synthetisch nitril, wat een hoge steekvastheid biedt. Daarnaast zijn de handschoenen ongepoederd, waardoor ze geschikt zijn voor mensen met een latexallergie. Zelfs bij langdurig gebruik veroorzaken ze geen huidirritatie. Dit maakt de handschoenen zowel hygiënisch als veilig.

Stevig materiaal

De handschoenen zijn ook zeer stevig. Ze hebben geruwde vingertoppen, zodat je de tattoopen stevig kunt vasthouden terwijl je geconcentreerd bezig bent. Ze zijn gemaakt van 4-gram nitril, wat veel sterker is dan soft nitril. Hierdoor kun je erop vertrouwen dat de handschoenen niet snel scheuren en je handen optimaal beschermt blijven tijdens het werk.

Probeer nu zwarte handschoenen in jouw tattooshop!

Hygiëne en veiligheid staan voorop in je werk als tatoeëerder. Daarom is het belangrijk om te kiezen voor kwalitatieve handschoenen die je werk makkelijker en veiliger maken. Bestel nu je handschoenen bij Zwartehandschoenen.nl en profiteer van snelle levering. Je kunt meteen aan de slag, wetende dat je de beste bescherming voor je handen hebt.