Contact

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 09:00 - 17:00

Telefoonnummer: 0527 23 90 13 (toets 2)

Emailadres: Info@zwartehandschoenen.nl

KVK nummer: 86954679

BTW nummer: NL864158026B01

Adres: Domineesweg 31 8321DZ Urk

Frequently asked questions (FAQ)

FAQ voor Zwartehandschoenen.nl

1. Wat is Zwartehandschoenen.nl? Zwartehandschoenen.nl is een online winkel die gespecialiseerd is in de verkoop van hoogwaardige zwarte wegwerp handschoenen voor verschillende gelegenheden en doeleinden.

2. Welke soorten handschoenen worden er verkocht? We bieden hoogwaardige kwaliteit disposable handschoenen gemaakt van Nitril.

3. Zijn de handschoenen verkrijgbaar in verschillende maten? Ja, we streven ernaar om handschoenen in verschillende maten aan te bieden, zodat klanten de juiste pasvorm kunnen vinden.

4. Bieden jullie internationale verzending aan? Nee, we bieden momenteel nog geen internationale verzending aan voor onze producten. Klanten buiten Nederland mogen ons altijd hiervoor benaderen op info@zwartehandschoenen.nl

5. Wat is jullie retourbeleid? We streven naar volledige klanttevredenheid. Als een klant niet tevreden is met zijn aankoop, kunnen ze binnen 30 dagen na ontvangst van het product contact met ons opnemen voor retourinstructies.

6. Hoe kan ik betalen voor mijn bestelling? Momenteel accepteren wij alleen iDeal betalingen.

8. Bieden jullie cadeaubonnen aan? Op dit moment bieden we geen cadeaubonnen aan, maar klanten kunnen contact met ons opnemen voor eventuele speciale verzoeken of vragen.

9. Zijn de handschoenen geschikt voor mensen met allergieën? Onze handschoenen zijn geschikt voor mensen met een allergie type I en type IV.

10. Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice van Zwartehandschoenen.nl? Je kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op onze website of door een e-mail te sturen naar Info@zwartehandschoenen.nl. We streven ernaar om vragen en opmerkingen binnen 1-2 werkdagen te beantwoorden.

Contactformulier