Voorkom kapperseczeem: kies voor comfortabele en sterke handschoenen

Ben jij als kapper al bekend met het kapperseczeem? Een groot deel van alle kappers krijgt ermee te maken, en geloof ons, dit wil je vermijden. Symptomen zijn onder andere roodheid, zwelling, wondjes en blaasjes. Maar hoe voorkom je dit? Heel simpel: door handschoenen te dragen!

In de salon kom je veel in aanraking met water, temperatuurwisselingen, irriterende stoffen en allergenen die bijvoorbeeld in haarverf of shampoos zitten. Als kapper gebruik je voornamelijk je handen, en iedereen weet dat als je die beschadigt, dit grote gevolgen kan hebben. De handschoenen van Zwartehandschoenen.nl voldoen aan de EU-eisen voor veiligheid, gezondheid en milieubescherming, en zijn daarom ideaal voor deze branche.

Zwarte handschoenen met hoge steekvastheid

Bovendien hebben de handschoenen geruwde vingertoppen, waardoor je genoeg grip hebt en de fles shampoo of een schaar niet per ongeluk uit je handen kan vallen. Ook hebben de handschoenen een hoge steekvastheid, waardoor ze sterk zijn. Als je per ongeluk met een scherp voorwerp langs je hand gaat, betekent dit niet dat je de handschoen meteen moet verwisselen. Zo kun je gewoon doorgaan met het mooi maken van haar!

De handschoenen zijn gemaakt van 4-gram nitril, wat veel sterker is dan soft nitril. Hierdoor kun je erop vertrouwen dat de handschoenen niet snel scheuren en je handen optimaal beschermt blijven tijdens het werk.

Verkrijgbaar in twee kleuren

De handschoenen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, van XS tot XL, zodat er altijd een passende maat voor jouw en je team is. Je kunt ook kiezen uit twee kleuren, zwart en blauw. Een voordeel van de zwarte kleur is dat haarverf nauwelijks zichtbaar is, wat een professionele uitstraling geeft.

Bescherm jouw huid nu!

Kortom, zorg ervoor dat je goed beschermd bent tegen de dagelijkse risico’s in de salon. Met de juiste handschoenen voorkom je kapperseczeem en werk je comfortabel en veilig. Wacht niet langer en bestel vandaag nog je handschoenen bij Zwartehandschoenen.nl, en profiteer van onze snelle levering.