Voorkom allergische reacties en kies voor de beste handschoenen voor schoonheidsspecialisten

Ben jij een expert in het verwennen van mensen met heerlijke gezichts- of lichaamsbehandelingen? Tijdens je werk kom je veel in aanraking met verschillende producten die werkzame stoffen zoals zuren bevatten. Het is daarom belangrijk om ook jouw eigen huid te beschermen met de handschoenen van Zwartehandschoenen.nl.

Maar zit er verschil tussen handschoenen? Absoluut. Er zijn latex handschoenen en 100% synthetisch nitrile handschoenen. Latex handschoenen kunnen allergische reacties veroorzaken, met symptomen zoals eczeem of netelroos. De handschoenen van Zwartehandschoenen.nl zijn echter 100% synthetisch nitrile en zijn volledig latex- en poedervrij.

Hoewel er geen exacte cijfers zijn over hoeveel mensen in Nederland een latexallergie hebben, wordt geschat dat dit ongeveer 10% van de bevolking betreft. Je kunt dus beter het zekere voor onzekere nemen en daarom is het verstandig om te kiezen voor handschoenen gemaakt van 100% synthetisch nitrile.

Handschoenen met goede bescherming

De handschoenen van Zwartehandschoenen.nl zijn bovendien olie-, zuur- en vetbestendig. Dit betekent dat je jouw huid effectief beschermt tegen verschillende vloeistoffen en irriterende stoffen die je tijdens je werk tegenkomt. Ook zijn de handschoenen gemaakt van 4-gram nitril, dit is veel sterker dan soft nitril. Je kunt er dus op vertrouwen dat de handschoenen niet snel scheuren en je zo optimaal beschermt blijft tijdens het werk. 

De handschoenen zijn ook zeer geschikt als je werkt als nail artist.

Ruime keuze zwarte handschoenen

Of je nu zelfstandig ondernemer bent of medewerkers in dienst hebt, de handschoenen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, van XS tot XL. De zwarte kleur van de handschoenen zorgt daarnaast voor een professionele uitstraling. Dit maakt het een win-win situatie: je beschermt jezelf en het ziet er professioneel uit.

Profiteer nu!

Bescherm jouw eigen huid en die van je klanten tegen irritatie door te kiezen voor handschoenen die 100% gemaakt zijn van synthetisch nitrile. Ze bieden de bescherming die je nodig hebt tegen irriterende stoffen, zonder het risico op allergische reacties. Bestel gemakkelijk jouw handschoenen bij Zwartehandschoenen.nl en profiteer van snelle levering.