Over ons

ZwarteHandschoenen.nl - onderdeel van FlevoPack

Wij zijn Zwartehandschoenen.nl, een dochteronderneming van Flevopack, die in augustus 2023 werd opgericht om hoogwaardige wegwerphandschoenen aan te bieden in een markt waarin een duidelijk gebrek aan onderscheiding bestond.

Met een scherp oog voor kwaliteit en klanttevredenheid hebben we ons weten te vestigen als de go-to leverancier voor een breed scala aan bedrijven en particulieren in Nederland en België.

Al meer dan 1000 bedrijven gingen u voor

Onze klantenkring bevat meer dan 1000 bedrijven en particulieren, variërend van de horeca en de voedselindustrie tot de tattoobranche en daarbuiten. We begrijpen dat iedere sector andere eisen stelt aan wegwerphandschoenen. Daarom streven we ernaar om een assortiment van producten aan te bieden die aan alle benodigde keurmerken voldoet.

Stel uw vraag

Bij Zwartehandschoenen.nl staat klantgerichtheid centraal. We werken nauw samen met onze klanten om hun specifieke wensen te leren kennen en oplossingen op maat te bieden die niet alleen voldoen aan de verwachtingen, maar deze overtreffen. We zijn toegewijd om productkwaliteit, klantenservice en betrouwbaarheid van het hoogste niveau te leveren. 

Of het nu gaat om het waarborgen van voedselveiligheid, het handhaven van hygiënestandaarden of het beschermen van de handen tegen chemische stoffen, bij Zwartehandschoenen.nl vinden klanten de juiste handschoen voor iedere toepassing. Ons product wordt vervaardigd volgens de hoogste normen en ondergaat de nodige kwaliteitscontroles om consistentie en betrouwbaarheid te garanderen.

Als onderdeel van Flevopack Nederland profiteren we van de expertise en middelen van een gevestigde speler in de verpakkingsindustrie. We blijven streven naar innovatie en verbetering om onze gewaardeerde klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. 

Chad de Jong - Maestro ink

Ik ben ontzettend tevreden met mijn aankoop bij zwartehandschoenen.nl! De kwaliteit van de handschoenen is top en de prijs is zeer redelijk. In mijn tattoo shop zijn deze handschoenen onmisbaar bij het zetten van tattoos en piercings. Ze zitten comfortabel en bieden de bescherming die ik nodig heb. Ik waardeer de duurzaamheid en het gemak van deze handschoenen enorm. De service van zwartehandschoenen.nl was ook uitstekend, snel en efficiënt. Ik zal zeker blijven bestellen bij hen voor al mijn handschoenenbehoeften. Kortom, een absolute aanrader voor iedereen in de tattoo-industrie!” Groeten Maestro Ink

All perfectly pierced

Na een snelle test meteen overtuigd! De handschoenen zijn dun (op een goede manier) maar ook super sterk. Met piercen wil je gevoel houden in de vingertoppen en ook een goede grip voor het hanteren van kleine sieraden. Dat is precies wat deze handschoenen bieden. Onze voorkeur ging normaal gesproken naar latex maar deze handschoenen zijn de beste variant die we zijn tegengekomen in nitrile. Compleet veilig te gebruiken bij klanten met een eventuele latex allergie. Daarnaast is de prijs ook buitengewoon laag vergeleken met andere merken. Helemaal top!