Frequently asked questions (FAQ)

FAQ voor Zwartehandschoenen.nl

1. Wat is Zwartehandschoenen.nl? Zwartehandschoenen.nl is een online winkel die gespecialiseerd is in de verkoop van hoogwaardige zwarte wegwerp handschoenen voor verschillende gelegenheden en doeleinden.

2. Welke soorten handschoenen worden er verkocht? We bieden hoogwaardige kwaliteit disposable handschoenen gemaakt van Nitril.

3. Zijn de handschoenen verkrijgbaar in verschillende maten? Ja, we streven ernaar om handschoenen in verschillende maten aan te bieden, zodat klanten de juiste pasvorm kunnen vinden.

4. Bieden jullie internationale verzending aan? Nee, we bieden momenteel nog geen internationale verzending aan voor onze producten. Klanten buiten Nederland mogen ons altijd hiervoor benaderen op info@zwartehandschoenen.nl

5. Wat is jullie retourbeleid? We streven naar volledige klanttevredenheid. Als een klant niet tevreden is met zijn aankoop, kunnen ze binnen 30 dagen na ontvangst van het product contact met ons opnemen voor retourinstructies.

6. Hoe kan ik betalen voor mijn bestelling? Momenteel accepteren wij alleen iDeal betalingen.

8. Bieden jullie cadeaubonnen aan? Op dit moment bieden we geen cadeaubonnen aan, maar klanten kunnen contact met ons opnemen voor eventuele speciale verzoeken of vragen.

9. Zijn de handschoenen geschikt voor mensen met allergieën? Onze handschoenen zijn geschikt voor mensen met een allergie type I en type IV.

10. Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice van Zwartehandschoenen.nl? Je kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op onze website of door een e-mail te sturen naar Info@zwartehandschoenen.nl. We streven ernaar om vragen en opmerkingen binnen 1-2 werkdagen te beantwoorden.

Chad de Jong - Maestro ink

Ik ben ontzettend tevreden met mijn aankoop bij zwartehandschoenen.nl! De kwaliteit van de handschoenen is top en de prijs is zeer redelijk. In mijn tattoo shop zijn deze handschoenen onmisbaar bij het zetten van tattoos en piercings. Ze zitten comfortabel en bieden de bescherming die ik nodig heb. Ik waardeer de duurzaamheid en het gemak van deze handschoenen enorm. De service van zwartehandschoenen.nl was ook uitstekend, snel en efficiënt. Ik zal zeker blijven bestellen bij hen voor al mijn handschoenenbehoeften. Kortom, een absolute aanrader voor iedereen in de tattoo-industrie!” Groeten Maestro Ink

All perfectly pierced

Na een snelle test meteen overtuigd! De handschoenen zijn dun (op een goede manier) maar ook super sterk. Met piercen wil je gevoel houden in de vingertoppen en ook een goede grip voor het hanteren van kleine sieraden. Dat is precies wat deze handschoenen bieden. Onze voorkeur ging normaal gesproken naar latex maar deze handschoenen zijn de beste variant die we zijn tegengekomen in nitrile. Compleet veilig te gebruiken bij klanten met een eventuele latex allergie. Daarnaast is de prijs ook buitengewoon laag vergeleken met andere merken. Helemaal top!