Ons affiliate programma

Vertel een vriendje, verdien een tientje!

Ontdek Ons Nieuwe Affiliate Programma

Bij Zwartehandschoenen.nl zijn we verheugd om ons splinternieuwe affiliate programma te introduceren, waarmee we jou de kans bieden om niet alleen stijlvolle handschoenen te promoten, maar ook beloond te worden voor jouw inzet. Word een partner van Zwartehandschoenen.nl en deel mee in het succes van ons merk!

Hoe Werkt Het?

Als affiliate partner ontvang je een royale commissie van 20% op de orderwaarde van elke aangedragen klant. Het is eenvoudig: deel je unieke affiliate link met jouw publiek, laat hen kennismaken met de hoogwaardige handschoenen van Zwartehandschoenen.nl en verdien geld voor elke voltooide aankoop.

Het Affiliate Voordeel

 • 20% Commissie: Verdien 20% van de orderwaarde elke keer dat iemand via jouw link een aankoop doet.

 • Speciale Kortingscode: Geef jouw aangedragen klanten een speciale kortingscode om de deal nog zoeter te maken.

 • Snelle Uitbetaling: Jouw verdiensten worden direct gestort op jouw Paypal account zodra de bestelling is afgerond.

Hoe Begin Je?

 1. Aanmelden: Registreer je als affiliate partner op onze website.

 2. Unieke Link: Ontvang je gepersonaliseerde affiliate link en deel deze met jouw publiek.

 3. Klanten Aandragen: Moedig jouw publiek aan om Zwartehandschoenen.nl te ontdekken en gebruik te maken van jouw kortingscode.

 4. Verdien Geld: Ontvang 20% van de orderwaarde elke keer dat iemand via jouw link een aankoop doet.

 5. Snelle Uitbetaling: Geniet van de directe storting van jouw verdiensten op jouw Paypal account.

Waarom Kiezen Voor Zwartehandschoenen.nl?

 • Kwaliteit en Stijl: Onze handschoenen zijn vervaardigd met hoogwaardige materialen en bieden ongeëvenaarde stijl en comfort.

 • Ruim Assortiment: Ontdek een breed scala aan handschoenen voor verschillende gelegenheden en seizoenen.

 • Eenvoudig Bestelproces: Klanten genieten van een probleemloze winkelervaring met veilige betalingsopties en snelle levering.

Word Vandaag Nog Lid!

Mis deze kans niet om jouw passie voor mode te combineren met financiële beloningen. Meld je vandaag nog aan als affiliate partner van Zwartehandschoenen.nl en start met het delen van stijl en het verdienen van geld!

Meld je nu aan als Affiliate Partner - Jouw Stijl, Jouw Winstdeling!

Chad de Jong - Maestro ink

Ik ben ontzettend tevreden met mijn aankoop bij zwartehandschoenen.nl! De kwaliteit van de handschoenen is top en de prijs is zeer redelijk. In mijn tattoo shop zijn deze handschoenen onmisbaar bij het zetten van tattoos en piercings. Ze zitten comfortabel en bieden de bescherming die ik nodig heb. Ik waardeer de duurzaamheid en het gemak van deze handschoenen enorm. De service van zwartehandschoenen.nl was ook uitstekend, snel en efficiënt. Ik zal zeker blijven bestellen bij hen voor al mijn handschoenenbehoeften. Kortom, een absolute aanrader voor iedereen in de tattoo-industrie!” Groeten Maestro Ink

All perfectly pierced

Na een snelle test meteen overtuigd! De handschoenen zijn dun (op een goede manier) maar ook super sterk. Met piercen wil je gevoel houden in de vingertoppen en ook een goede grip voor het hanteren van kleine sieraden. Dat is precies wat deze handschoenen bieden. Onze voorkeur ging normaal gesproken naar latex maar deze handschoenen zijn de beste variant die we zijn tegengekomen in nitrile. Compleet veilig te gebruiken bij klanten met een eventuele latex allergie. Daarnaast is de prijs ook buitengewoon laag vergeleken met andere merken. Helemaal top!